Adana Fabrika Yangını / Adana'da korkutan fabrika yangını - Son Dakika Flaş Haberler - Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü.

Adana Fabrika Yangını / Adana'da korkutan fabrika yangını - Son Dakika Flaş Haberler - Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü.. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde deri çanta üretilen fabrikada çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirdi. Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. Adana'da bir pamuk yağı fabrikasının deposunda pamuk balyalarında çıkan yangın aradan 32 saat geçmesine rağmen alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Hale geldiği ve çatı kısmının çöktüğü görüldü.bu arada, fabrikada kimsenin olmadığı öğrenildi.

Adana'da plastik fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı. Adana'da bir pamuk yağı fabrikasının deposunda pamuk balyalarında çıkan yangın aradan 32 saat geçmesine rağmen alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

adanada fabrika yangını - 24/02/2021 - Emlakkulisi.Com
adanada fabrika yangını - 24/02/2021 - Emlakkulisi.Com from emlakkulisi.com
Adana'da plastik fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. İstanbul'da bir fabrika yangını daha! Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür. Yağ ham mede deposunda çıkan yangın, büyüyünce fabrika çalışanları, durumu itfaiyeye bildirdi. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde deri çanta üretilen fabrikada çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirdi. Fabrikanın sahibi bomba bir isim. Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü.

Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı.

İtfaiye ekipleri yangını kontrol alarak söndürdü. Adana'da plastik fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Hızla büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Fabrikada hasara neden olan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Adana'da dün gece pamuk ve yağ fabrikasının deposundaki pamuk balyalarında çıkan yangın, ikinci gününde de sürüyor. Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı. Fabrikada çalışan işçiler durumu hemen adana büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerine bildirdi. İstanbul'da bir fabrika yangını daha!

Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının. Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. Son dakika haberine göre, adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Adana'daki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Akkapı mahallesi'ndeki 2 katlı fabrikada hen.

Adana'daki fabrika yangını 4'üncü gününde kontrol altına ...
Adana'daki fabrika yangını 4'üncü gününde kontrol altına ... from cdn.karar.com
Hale geldiği ve çatı kısmının çöktüğü görüldü.bu arada, fabrikada kimsenin olmadığı öğrenildi. İstanbul'da bir fabrika yangını daha! Fabrikada hasara neden olan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı. Yangın drone ile de havadan görüntülendi. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Fabrika yangını itfaiye ekiplerince saatler süren çalışmanın ardından söndürüldü. Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü.

Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü.

Fabrikanın sahibi bomba bir isim. Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü. Adana'da yemeklik yağ üreten bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor. Yağ ham mede deposunda çıkan yangın, büyüyünce fabrika çalışanları, durumu itfaiyeye bildirdi. Türkiye adana'da fabrika günlerdir yanıyor. Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür. Adana'da pamuk ve yağ fabrikasının deposunda önceki gün çıkan ve dün kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının. Adana'da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Akkapı mahallesi'ndeki 2 katlı fabrikada hen. Adana'daki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İstanbul'da bir fabrika yangını daha! Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana'nın seyhan ilçesi küçükdikili mahallesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm. Hale geldiği ve çatı kısmının çöktüğü görüldü.bu arada, fabrikada kimsenin olmadığı öğrenildi. Yağ ham mede deposunda çıkan yangın, büyüyünce fabrika çalışanları, durumu itfaiyeye bildirdi.

Adana'daki fabrika yangını korkuttu - YENİ ASYA
Adana'daki fabrika yangını korkuttu - YENİ ASYA from www.yeniasya.com.tr
Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Videolar yaşam videoları adana'da fabrika yangını 15 saattir söndürülemedi |video. Adana´da fabrika yangını adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol alarak söndürdü. Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. Adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı.

İstanbul'da bir fabrika yangını daha!

Yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor. Fabrikada hasara neden olan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde deri çanta üretilen fabrikada çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirdi. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yağ ham mede deposunda çıkan yangın, büyüyünce fabrika çalışanları, durumu itfaiyeye bildirdi. Adana´da fabrika yangını adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Adana'nın seyhan ilçesi küçükdikili mahallesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm. Yangın drone ile de havadan görüntülendi. Adana'da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Hale geldiği ve çatı kısmının çöktüğü görüldü.bu arada, fabrikada kimsenin olmadığı öğrenildi. Adana'daki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı adana yangın. Adana'da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook